Eksportskolen og Øya International

Eksportskolen inntar Øya International
Øya International er et delegatprogram for profesjonelle aktører som jobber mot det internasjonale markedet. Her møter du internasjonale delegater og den norske bransjen som jobber internasjonalt. Den største verdien i å delta er tilgangen  til stort musikkbransjenettverk. Men ikke nok med det; Eksportskolen kobler deg med en erfaren, norsk bransjerev som kan lose deg gjennom dagene og lære deg et triks eller to når man skal nettverke og sosialisere med internasjonale gjester.

øyafestivalen

Deltagelse forutsetter at du er en profesjonell aktør i norsk musikkbransje som jobber aktivt med norske artister mot et internasjonalt marked. Programmet er særlig tilrettelagt for management og plateselskap som jobber med minimum to artister, men kan også passe for andre aktører innenfor norsk musikkeksport.

 

Verdt å merke seg:
Du må komme deg til Oslo for egen  maskin og regning. Det samme gjelder opphold. Du må også selv skaffe deg tilgang til Øya Festivalen. Du kan søke akkreditering via Øya Festivalen sine sider. Om du står fast, kontakt Music Norway.

 

Derfor bør du delta:

  • Øya International gir en unik mulighet til å møte noen av de beste internasjonale aktørene i musikkbransjen gjennom formelle og uformelle aktiviteter.
  • Øyafestivalen og Music Norway håndplukker gjester fra vårt internasjonale nettverk . Totalt deltar ca 60 representanter for internasjonal presse og ca. 60 representanter for internasjonal musikkbransje
  • Vi har i år valgt å ha ekstra fokus på UK og Frankrike, men inviterer selvsagt også inn fra andre viktige markeder som Tyskland, USA, Japan, Sverige, Danmark etc.
  • B2B speed meeting. Et nøye utvalg av de internasjonale delegatene blir plukket ut til å delta på speed meeting med den norske bransjen. (Begrenset med plasser).
  • Eget VIP område inne på festivalen blir tilrettelagt for nettverksbygging og møtevirksomhet. Området er kun åpent for norsk og internasjonal musikkbransje, artister og presse.

Program:
Alt nettverksporgram er lagt opp til å foregå utenfor festivalens åpningstider.

  • Onsdag: Speed meeting og lunsj. Presenter deg for internasjonale bransjeaktører på topp nivå.
  • Torsdag: Nettverksarrangement med lunsj + Insiders guide med fransk og britisk fokus. Vi cruiser Oslofjorden, griller og bader på en av våre øyperler.
  • Fredag: Eksklusiv nattkonsert etter festivalen kun for deltagere på det internasjonale programmet. Overraskende location med en spennende norsk artist.

Fakta
Når: 6. – 8. august 2014 (Øyafestivalen er 5. – 9. august)
Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging
Din målgruppe: Internasjonal musikkbransje og presse
Pris: NOK 600 – dekkes av Eksportskolen

Påmeldingsfrist: 20. juni 2014. OBS. Det er begrenset antall plasser.

 

Påmelding:
Fyll ut skjemaet under der du beskriver din internasjonale aktivitet, hvilke artister du jobber med, hvilke land du fokuserer på og ditt mål med å være med på Øya International.

Det stilles krav til at du opererer som en profesjonell aktør innen norsk musikkeksport. Søknadsfrist 20. juni 2014.

Music Norway vil i samarbeid med de regionale kompetansesentrene i hvert enkelt tilfelle vurdere søknaden og om arrangementet er hensiktsmessig for søkeren. Da det er begrenset med plasser er det ikke garantert vi kan tilby plass til alle som kvalifiserer for deltagelse.

 

Fill out my online form.

Comments are closed