Modul 4: Nasjonal eksponering

Formål

En mulighet for en aktør med internasjonale ambisjoner å få en seriøs tilbake-melding på sitt arbeid og nyttige tips å ha med seg videre i forhold til det tiltenkte markedet.

Aktiviteter

  • Song:Expo. 10 publishers/ A&R’s og 20 internasjonale låtskrivere fra alle verdenshjørner for å møte tilsvarende antall norske låtskrivere som sammen jobber intenst i tre dager med å skrive og spille inn nye låter. Deltakerne settes sammen i team på fire og fire, som byttes ut jevnlig gjennom konferansen. Det endelige resultatet spilles opp for internasjonale delegater som får muligheten til å kjøpe rettighetene og gi feedback.
  • Showcase konsert foran et publikum med feedback fra et panel med internasjonal erfaring. Eksponeringen vil legges opp mot eksisterende showcaser som by:Larm, Folkelarm da Eksportskolen ikke selv vil arrangere konsertene, men fokusere på å koordinere panel. I panelet vil vi ha produsenter (studio, TV, live), agenter, managers, plateselskap, etablerte artister etc fra både Norge og utland. Feedbacken vil foregå på bakrommet etter konserten og ikke foran publikum. Lanseres i 2015.
  • Preproduksjon liveshow for artister som skal spille på internasjonale bransjetreffer eller skal på første turne i utland og trenger produsere og kvalitetssikre sitt liveshow. De får tildelt en passende liveprodusent. Gjennomføres der det er praktisk best egnet fra case til case. Lanseres 2015.
  • Pitching av bedrifter

Målgruppe

For artister, band og låtskrivere som virkelig satser og skal ta steget ut i det internasjonale markedet.

Påmelding/kriterier

Showcase, preproduksjon og pitching startes opp i 2015 og blir søknadsbasert – til ditt regionale kompetansesenter.

Song:Expo har egen påmelding og man kan søke sitt regionale kompetansesenter om reisestøtte.

Comments are closed